Missionarissen van Afrika.
(witte paters)
(NL).
Homepagina > Afrika > Algerije > Algerije

Algerije

Deze sectie zal gaande weg op Algerije betrekking hebbende artikelen gaan bevatten. Deze artikelen zijn nu nog in de website oude stijl aanwezig.
Algemene info over Algerije.

Artikelen in deze rubriek


Algerije (Algerije)

dinsdag 24 februari 2009 door Carol Vismans, m.afr.

Dit artikel bevat verwijzingen naar artikelen en getuigenissen over Algerije.TOCHT NAAR DE WOESTIJNKLUIS CHARLES DE FOUCAULD. (Algerije)

donderdag 24 november 2011 door Geert Groenewegen, m.afr.
TOCHT NAAR DE WOESTIJNKLUIS CHARLES DE FOUCAULD. Ik ben op bedevaart geweest en wel naar de plek waar Charles de Foucauld het grootste gedeelte van zijn leven gesleten heeft tussen de Touaregs in de Sahara. Ik reisde dus naar Tamanrasset, een stadje met nu 100.000 inwoners, bijna 2000 (…)


Miljoenen Euro’s voor restauratie
Mariabasiliek te Algiers.
(Algerije)

Bron: Persbureau AFP.
zondag 24 juni 2007

Voor de restauratie van de Mariabasiliek in de Algerijnse hoofdstad Algiers wordt meer dan 5,2 miljoen euro uitgetrokken. Dat heeft de Algerijnse overheid gisteren meegedeeld.Er blijft slecht nieuws komen uit Algiers! (Algerije)

vrijdag 1 juni 2007 door Jan Heuft, m.afr.

Laatste nieuws van Jan Heuft uit Algiers.Is er een andere wereld mogelijk ? (Algerije)

vrijdag 26 januari 2007 door Jan Heuft, m.afr.

Onze Confrater Jan Heuft was aanwezig bij het Sociale Wereld Forum in Nairobi, Kenia. Hierbij zijn impressies van deze gebeurtenis.Samen Kerk, samen sterk ! (Algerije)

donderdag 26 oktober 2006 door Jan Heuft, m.afr.

Brief van Jan Heuft, m.afr. van 20 oktober 2006 ter gelegenheid van de Wereld-Missie-Zondag.E-mail uit Algiers van Jan Heuft. (Algerije)

woensdag 18 oktober 2006 door Jan Heuft, m.afr.

Onze medebroeder Jan Heuft, die in Algiers zich op bekwame manier bezig houdt met doofstomme kinderen, en met jongerengroepen in de vervallen buitenwijken van de stad, zou bij gelegenheid van de Wereld-Missiezondag a.s. 21 en 22 okt. 2006, in een Hilversumse parochie spreken. Helaas gaat dat niet door, en moet hij voorlopig in Algiers blijven.Pioniers van MIVA. (Algerije)

dinsdag 3 januari 2006 door Carol Vismans, m.afr.
Opvang van dove kinderen Broeder Jan Heuft, M.Afr. Jan Heuft, "oneMen" Miva-pioneer in Algerije, woont en werkt al sinds 1969 in dit Noord-Afrikaanse land. Hij verleent onderdak aan dove kinderen en geeft les aan een kleine geïntegreerde klas in een buitenwijk van Algiers. (…)


Van een Kerk in Algerije naar… de Kerk van Algerije (Algerije)

door Monseigneur Claude Rault
2006

Monseigneur Claude Rault, de huidige bisschop van het Bisdom Laghouat in de Algerijnse Sahara, heeft onlangs een uitspraak gedaan, waarover u hierna kunt lezen.Zoektocht naar een "betere" wereld. (Algerije)

dinsdag 20 december 2005 door Jan Heuft, m.afr.

"Er was voor hen geen plaats in de herberg."(Lucas 2,7), geplaatst in de context van vandaag.Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 389504

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Afrika  De activiteit van de site opvolgen Algerije   ?

Site gebouwd met SPIP 4.2.14 + AHUNTSIC

CC BY-SA 4.0